Kako postati član Kluba

articles-uclanjenje-1258565469Ako se prvi put želite učlaniti u Klub, ispunite pristupnicu koju možete otvoriti ‘klikom’ na link Pristupnica za učlanjenje, dolje ispod teksta. Ukoliko ste već bili član Kluba i Vaši podaci su poznati tajniku Kluba, a u međuvremenu se nisu promijenili, ne morate ispunjavati pristupnicu.

Pristupnicu u PDF formatu možete isprintati i ispuniti rukom, te poslati faksom, poštom, donijeti osobno ili odskenirati i poslati elektronskom poštom.

Pristupnicu DOC  formata (Word) je preporučljivo preuzeti desnim klikom miša i opcijom ‘save target as’ spremiti na tvdi disk Vašeg računala. Nakon toga je lako možete otvoriti, ispuniti u računalu i poslati elektronskom poštom tajniku.

Godišnja članarina iznosi 370 kn.  Domicilno stanovništvo ima pravo na popust od 35%. Članarinu možete uplatiti gotovinom tajniku kluba, ili uplatom na žiro račun Kluba – vidi primjer ispunjene uplatnice. Potvrdu uplate pošaljite e-mailom ili faxom, ili se osobno javite tajniku. Isti Vam je dužan uručiti člansku iskaznicu ili ovjeriti produženje prošlogodišnje. Član se ima upisati u Matičnu knjigu članova i voditi u popisu članova Kluba. Učlanjenjem  stječete sva prava, ali i obaveze članova Kluba. Ako se u klub učlani dijete, uobičajeno je da se uz njega učlani barem i jedan od roditelja.

Ako želite upisati dijete u ljetnu školu jedrenja, onda isprintajte i ispunite obrazac (ovdje) ”Prijavnica za skolu jedrenja” pdf ili već opisanim načinom Word. (‘OCX’)

Ukoliko želite učestvovati na regatama, ili Vaše dijete, preporučljivo je da to navedete na pristupnici, radi podnošenja zahtjeva HJS-u i verifikacije. Prijavu Savezu vrši Klub. Savez naplaćuje naknadu za verifikaciju od Kluba. Članovi koji se žele verificirati, i kadeti i seniori,  plaćaju naknadu Klubu nakon verifikacije, prema tarifi HJS-a. Preporučamo Vam da zahtjev da budete verificirani pri HJS-u  za tekuću godinu potvrdite tajniku, usmeno ili pismeno,  najkasnije do 25.siječnja. Naime, za prijave koje pošaljemo u HJS nakon siječnja, HJS naplaćuje veću tarifu. Iznos za verifikaciju možete također uplatiti na račun Kluba kao i članarinu, uz napomenu ”troškovi verifikacije” umjesto ”članarina”, ili gotovinom tajniku Kluba.
Važno: Svi članovi, uključujući i kadete,  koji namjeravaju učestvovati na regatama, prije verifikacije moraju donijeti liječničku potvrdu, u skladu sa ”Pravilnikom o verifikaciji i registraciji u jedrenju” HJS-a.

pristupnica za učlanjenje DOC (DOC, 36 KB)
articles-pristupnica_za_uclanjenje-1368215771

articles-uplatnica-1371071650